Solutii de iluminat cu LED

Oferim solutii de iluminat cu LED cu lampi produse de Sharp. Acestea se pot folosi pentru iluminatul stradal, parcuri, birouri si rezidentiale.

Durata de viata impresionanta

Durata de functionare a lampilor cu LED este de peste 50 000 de ore, ceea ce inseama aproximativ 6 ani de functionare continua sau 25 de ani de functionare a cate 8 ore pe zi. Comparativ cu un bec incandescent, o lampa cu LED are o durata de viata de pana la 50 de ori mai mare.

Aceasta durata de viata se traduce si in costuri de mentenanta minime, un nivel care este mentinut si datorita rezistentei mari la vibratii a acestui tip de lampi. Stiati probabil ca durata de viata a becurilor traditionale scade atunci cand acestea sunt aprinse si stinse in mod frecvent. Pentru lampile cu LED, pe de alta parte, aceasta nu are niciun efect, durata lor de viata fiind independenta de numarul de aprinderi si de stingeri.

Calitate a luminii si o amprenta de carbon cu mult mai mica

Calitatea luminii data de lampile cu LED este foarte apropiata de lumina naturala comparativ cu lampile cu sodiu, iar lampile cu LED nu contin mercur sau alte substante toxice fiind mult mai prietenoase cu mediul inconjurator. Ele nici nu produc raze UV si atrag cu mult mai putine insecte decat alternativele.

Eficienta energetica ridicata

Spre deosebire de sursele traditionale de lumina, tehnologica cu LED este deja cu mult mai eficienta, si exista un potential urias pentru o crestere si mai mare a eficientei (lm/W) in viitor. Daca incercam sa comparam conversia energetica a unei lampi incandescente cu cea unei lampi cu LED, diferentele devin si mai clare. Astfel, in cazul lampilor incandescente doar 5% din energie este transformata in lumina, in timp ce pentru lampile cu LED procentul ajunge la 40%.

 Asta inseamna, automat, ca lampile cu LED emit si mult mai putina caldura decat cele incandescente.

Cat ma costa?

Investitia initiala intr-un sistem de iluminat cu LED este mai mare decat intr-un sistem de iluminat traditional. Pe de alta parte insa, durata lor de viata si costurile de mentenanta reduse duc la o amortizare rapida a acesteia.

Contactati-ne pentru a stabili necesarul dumneavoastra de iluminat si a discuta despre oportunitatea unui proiect. Echipa noastra va stabili impreuna cu beneficiarul acest necesar in functie de destinatia sistemului de iluminat, a caracteristicilor structurale ale acestuia precum si in functie de legislatia in vigoare, care prevede standarde fixe pentru o intreaga categorie de destinatii.