Sisteme fotovoltaice

Oferim solutii pentru sisteme fotovoltaice atat off-grid cat si on grid de la  nivel de KWp pana la MWp. Avem o echipa de specialisti, absolventi ai cursurilor Academiei de Energie Regenerabila din Anglia, si certificati pentru  proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor fotovoltaice.

Panourile  fotovoltaice pe care le folosim sunt produse de SHARP si sunt unele dintre cele mai eficiente si stabile din lume.

Sisteme fotovoltaice Sharp

 

Impreuna cu panourile fotovoltaice SHARP, CTS-Cardinal Top Systems ofera si o solutie de stocare a energiei electrice all-in-one, produsa de Samsung SDI, unul dintre cei mai mari producatori de baterii litiu-ion la nivel mondial. Cu ajutorul acestei baterii, ale carei dimensiuni reduse si design atractiv permit integrarea ei discreta in orice locuinta, surplusul de energie produs de panourile fotovoltaice in timpul zilei este inmagazinat pentru a putea fi utilizat in timpul noptii, atunci cand panourile nu mai produc energie.

Elementul central al acestui sistem este un smart meter, care analizeaza in permanenta daca ansamblul format din panourile SHARP si bateria Samsung SDI are suficienta energie pentru a acoperi nevoile consumatorilor sau daca este nevoie de energie suplimentara din retea.

 

Firma CTS-Cardinal Top Systems SRL asigura clientii sai pe durata efectuarii lucrarilor de instalare si punere in functiune a echipamentelor fotovoltaice. Pentru detalii si proiecte, contactati-ne!