Masini de spalat SHARP

CTS-Cardinal Top Systems are in portofoliu si masini de spalat SHARP.

Romania este una dintre primele tari in care noile produse – masini de spalat cu si fara uscator – au fost introduse. In trecut, acestea au fost vandute in principal pe pietele din Asia, mai ales in Japonia.

Prima linie de masini de spalat rufe cu si fara uscator SHARP cuprinde 9 modele, impartite in 7 categorii: Compact, Family, Business, Active, Lady, Baby Care si Happy Home.

Modelele si liniile individuale difera in functie de:

  • dimensiunile aparatului si capacitatea de incarcare
  • tipurile de programe si aplicatiile suplimentare
  • clasa energetica si viteza de centrifugare.

Toate masinile de spalat SHARP cu sau fara uscator sunt aparate cu incarcare frontala. In functie de model capacitatea lor de incarcare este de la 5 kg la 9 kg, viteza de centrifugare de la 1.000 la 1.400 rot./min., clasa energetica de la A la A+++. De asemenea, Sharp ofera si functiile Double Jet System, Eco-Logic System, Wave Cabinet, Magic Drum precum si 3D Weight Sensor care maresc eficacitatea la spalare si clatire, economisesc energie electrica si apa si scurteaza procesul de spalare.

washing_Sharp_446

Una din tendintele recente ale pietei de masini de spalat este alocarea unor sume mai mari pentru achizitionarea de aparate electrocasnice cu scopul de a obtine un produs cu consum mic de energie, functional si de calitate. In aceasta tendinta se inscrie noua oferta a masinilor de spalat rufe Sharp.

Pe segmentul aparatelor electrocasnice, Sharp are o experienta de sase decenii, fiind astfel un important producator mondial al frigiderelor cu congelator, cuptoarelor cu microunde precum si cu aburi, sistemelor de aer conditionat, purificatoarelor de aer si umidificatoarelor de aer, aspiratoarelor, storcatoarelor de fructe si legume, masini de gatit orezul, aparatelor mici wellness, cum ar fi uscatoare de par sau placi de indreptat parul, precum si masini de spalat rufe. Portofoliul global al Sharp pe segmentul aparatelor electrocasnice s-a extins in ultimul timp cu aparate de preparat ceai, asa numitele Ocapresso.

Nu este o categorie noua de produse pentru compania SharpPrima masina de spalat rufe a brandului Sharp a fost produsa in Japonia, in anul 1957. Au urmat cateva inovatii: Air Bubble, prima masina de spalat rufe cu bule de aer, prima masina de spalat rufe cu tambur ecologic fara gauri sau masina de spalat rufe automata cu sistem de spalare cu ultrasunete – Vacuum Ultrasonic Washing Device. Masinile de spalat rufe Sharp au cucerit piata japoneza si astazi se bucura de milioane de utilizatori fideli. Ne bucuram ca si clientii din Romania se vor putea bucura de folosirea masinilor de spalat rufe Sharp”, – a spus Jacek Klekowski, Presedintele Sharp Electronics Eastern Europe, din care face parte si filiala din Romania.

Sursa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *