Ia distractia cu tine in BoomBox-ul SHARP

Daca vrei sa asculti muzica oriunde impreuna cu prietenii, sa dai petreceri in mijlocul strazii sau, dupa caz, al minunatei gradini in care te afli, sau daca vrei sa iti testezi veleitatile de muzician in public, BoomBoxul GX-M10HRD de la SHARP este alegerea ideala.

Cu o putere de 100W RMS (1850 PMPO) boomboxul poate face fata oricarei provocari, oriunde. Da, am spus bine oriunde, fiindca poate fi folosit si cu baterii si prin alimentare la o priza de 12v. Asa ca, daca ai uitat bateriile acasa dar ai o masina la indemana, nimic nu te mai poate opri.

Iti mai aduci aminte filmele vechi in care vedeai o gasca de baieti colindand pe strada cu un casetofon pe umar? Desi nu tocmai mic, cu BoomBoxul de la Sharp poti face acelasi lucru. Pentru ca e vintage. Fie ca il tii pe umar, fie ca il tii atarnat de umar folosind cureaua cu care vine echipat, nu mai este nevoie sa asculti muzica la boxa de la telefon daca nu ai casti si vrei sa deranjezi distrezi si alti oameni.

Iar daca ai uitat cdurile acasa si muzica de la radio nu iti place, nu este in continuare nicio problema. Are incoporata o statie de andocare pentru iPhone si iPod, care iti mai si incarca aparatul, poti conecta la el si un iPad, iar pentru cei care cred ca Apple e pentru snobi, clasicul stick USB va inlatura tacerea pentru totdeauna. Asta daca ai niste mp3-uri (sau wma-uri, daca nu ai obosit sa copiezi cd-urile cu media playerul din dotarea windows) pe el, desigur.

Bineinteles, pastram ce e mai important la urma. Daca esti cu adevarat artist, ai ceva voce, o chitara, sau ambele, poti incinge atmosfera chiar si la nunti si botezuri, daca nu te simti in largul tau cantand acasa sau pe strada. Pentru ca BoomBoxul de la Sharp poate fi folosit cu microfon si chitara, si as putea chiar spune ca e facut pentru asta.

Inca nu te-am convins?  BoomBoxul GX-M10HRD de la SHARP te poate ajuta sa devii urmatorul Salam Bono, sa cuceresti inimile oamenilor la vocea Romaniei sau sa arunci cu muzica in stanga si in dreapta oriunde ai fi. Si da, merge si pe plaja de 1 mai daca nu iti place muzica de la terase.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *